Fargeklatten Marthe

– Jeg har alltid elsket farger og ting som harmonerer, sier Marthe Mølstre – mor, fotograf, og nå også interiørdesigner.

Når du trer inn i Marthes leilighet, går du inn i en fargedrøm. Komplementære farger spiller på lag i et kreativt samspill mellom lys, møbler og andre artefakter.

– Jeg fikk farger inn med morsmelken, og helt fra jeg var liten har jeg vært opptatt av fargesammensetninger. For meg har det handlet om å se og føle hva som fungerer sammen, sier Marthe Mølstre.

Marthe vokste opp i Bodøbyen, som hun kaller den, og var eldst av tre søsken. Her har hun bodd hele livet, og i tidlig alder begynte hun å jobbe i sin mors sybutikk – et sted som var fruktbart for hennes kreative sjel. Butikkjobben ledet henne også etter hvert inn mot et liv som fotograf.

– Jo, det var en fotograf som gikk forbi butikken hver dag på tur til arbeid. Og en dag skulle tilfeldighetene ha det til at jeg endte opp som lærling hos denne personen. Slik har ofte livet mitt vært, jeg har fulgt hjertet og på mange måter ramlet inn i livet. Jeg tror denne filosofien skaper mange muligheter som vi ellers aldri får, i alle fall har det gitt meg mange sjanser. Et eksempel er jobben som interiørdesigner i Jensvolldalen, forteller Marthe.

Det var en gang …

Kort oppsummert får Marthe jobber slik:

Det var en gang da Marthe vandret gjennom en skog på jakt etter en ring som gjorde henne usynlig slik at hun kunne fange tryllestaven med de fine fargene i stubben på haugen. På veien møtte hun tre gode hjelpere …

Nei da, Marthe får ikke jobbene sine slik, men det er et poeng ved det hele. Marthe følger sin intuisjon – et likhetstrekk hun deler med heltene i eventyrene våre, for Marthe er litt eventyrlig. Vårt vitnesbyrd blir bildene hennes. De forteller mye bedre hvem fotografen og interiørdesigneren Marthe er.

– Jeg henter inspirasjonen min fra livet – menneskene, musikken og det jeg ser, opplevelsene. Med andre ord kan det være hva som helst, og det er vanskelig å være spesifikk. Det er så mye som inspirerer, sier Marthe.

Den viktigste «jobben»

Selv om Marthe nå er interiørdesigner, er det fotograf hun hovedsakelig har jobbet med de siste årene.

– Siden jeg fikk tilbud om å være lærling, har jeg aldri sett meg tilbake. Jeg elsker jobben min. Elsker å være min egen sjef, og har drevet firmaet Fotograf Marthe Mølstre AS i over 10 år nå. Friheten dette har gitt meg, har vært viktig. Både for min egen del, men også i den viktigste jobben av alle – å være mamma til verdens kuleste gutt, sier hun.

Det er også en av årsakene til at hun flyttet til Jensvolldalen.

Dronebilde over Jensvolldalen med nærhet til det meste.

– Jeg tenkte hovedsakelig på gutten min da jeg flyttet hit. Det er et trygt og barnevennlig område med gode muligheter for «Mini». I tillegg er det kort vei til alt, både for ham og meg selv. Leiligheten var også perfekt for oss; den var passe stor, med hvite vegger og en moderne stil. Et hvitt lerret jeg kunne forme akkurat slik jeg ønsket. Noe jeg også har gjort, smiler Marthe.

– Malte du leiligheten i hodet da du var på visning?

– Ja, jeg begynte tidlig å se for meg hvordan jeg ville ha det, og visualisering er generelt et virkemiddel jeg ofte bruker, sier Marthe.

Visualiserer du andres boenheter når du er på besøk?

– Det skjer, men det er kun for å hjelpe, og mange ganger spør venner og familie om assistanse. Det er alltid hyggelig å bidra i de sammenhengene, sier fargeklatten Marthe Mølstre med et lunt smil om munnen.

 Jensvolldalen tilbyr gratis interiørveiledning av Marthe Mølstre før overtagelsen av din nye bolig. Skal Marthe være med å skape din drømmebolig?

Marthe Mølstre med en tørket blomsterbukett fra sin egen kolleksjon.

Salgsoppgave.

Meld din interesse for å få tilsendt nyttig informasjon og salgsoppgave.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Daniel Thomassen - TK Eiendom

DANIEL THOMASSEN

Eiendomssjef

E: daniel@tkeiendom.no
T: +47 473 25 586

Kristoffer Hilmarsen

Rådgiver og eiendomssjef

E: kristoffer@tkeiendom.no
T: +47 454 78 690

by magy