Familien Møllevold får realisert boligdrømmen

Feb 17, 2020

Vi møter familien Møllevold ved Bestemorenga aktivitetspark. Silje (28), Henrik (25) og smårollingene Selma og Johannes flytter denne våren inn i Jensvolldalen.  

– Vi tror det blir veldig bra å flytte inn i Jensvolldalen, og mer sosialt enn å bo i byen som vi gjør i dag. Det er flere småbarnsfamilier og lekeplasser i området, som gjør at barna kan møtes og skape relasjoner. Det har vi savnet i byen. At man får et forhold til de man bor rundt. Det er noe med det, sier mamma Silje.

Familien vil leie en bolig i Jensvolldalen fra 1. april i påvente at leiligheten de nylig har kjøpt er innflyttingsklar i midten av juni.

– Det blir godt å komme seg inn på boligmarkedet, fastslår pappa Henrik.

Leilighetene i Jensvolldalen er Husbankfinansiert, som i praksis betyr gunstige finansieringsløsninger. Ekteparet roser også utbygger T. Kolstad Eiendom for god rådgivning og samarbeidsvilje som gjorde boligdrømmen mulig.

– Vi hadde sett for oss at det kom til å ta mye lengre tid å komme seg inn på boligmarkedet. Det å spare opp egenkapital med de leieprisene som er i Bodø er utfordrende.

 Fram til i dag har de betalt 15.000 i måneden for leiligheten de leier i sentrum. De gleder seg derfor til å betale ned på sitt eget lån.

– Det kommer til å være ganske stor forandring for vår del. Vi har fram til nå leid bolig. Nå vil vi betale ned til oss selv. Det er en fin måte å spare på, sier Silje.

Både Silje og Henrik er opprinnelige fra Steigen, og nå ser de fram til å flytte nærmere Bodømarka.

– Vi er egentlig flink til å være i naturen, men når man bor i byen er det mer praktisk logistikk som skal til. Derfor blir vi forhåpentligvis enda mer i naturen framover, smiler den flotte firkløveren.

Meld din interesse for fortløpende informasjon