Har realisert 20 boligdrømmer i Jensvolldalen gjennom DELEIE

Etter at Jensvoll Eiendom ble de første i Nord-Norge til å lansere DELEIE-modellen på sitt nyeste byggetrinn i Jensvolldalen, har om lag 20 kjøpere valgt å benytte seg av modellen, som kort sagt handler om at du kan kjøpe en del av en bolig, men bo i hele.

– Vi oppfatter at kjøperne er fornøyde med å få en mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet. De er takknemlige for at finnes en slik løsning som gir en mulig inngangsbillett, uten at man trenger å vente flere år på å komme seg inn, sier Ingrid Kolstad – eiendomssjef i T. Kolstad Eiendom.

Ingrid Kolstad - Jensvolldalen - TK Eiendom

Hva er DELEIE?

Hun forteller at modellen er ny for mange, og derfor har det også vært behov for god kommunikasjon rundt opplegget.

– Det er i alle fall slik vi har opplevd det. Mange har vært litt usikre på om det finnes en bakside. Vårt mål er å formidle hva denne modellen egentlig handler om.

–Hva handler den om?

– Med DELEIE kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for TK Eiendom sin andel av boligen. Du må kjøpe minst 50 prosent av boligen, utenom det kan du selv velge hvor stor eierandel du ønsker å kjøpe. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel – inntil du eier hele boligen selv, forklarer Ingrid.

Finnes det noen baksider?

– Absolutt ikke. Det er veldig tydelig opplyst hva som er rammebetingelsene og dette er også strengt regulert fra nasjonale myndigheter, svarer hun.

DELEIE kjent sørpå

Selv om modellen er ny i Nord-Norge, har store utbyggere som OBOS anvendt den i flere år sørpå. Det betyr ikke automatisk at den er godt kjent lokalt.

– Jeg er ganske ung selv, og ser at jeg kunne ikke veldig mye om modellen fra før vi begynte med den. Så det er ganske forståelig at kjøperne søker mer informasjon hos lokale utbyggere, sier Ingrid.

– Hvilke typer kjøpere har benyttet seg av modellen?

– Det er alle typer livssituasjoner, men flest første og andregangskjøpere, naturlig nok. Det er en interessant modell som har fått interesse fra mange fordi den kan være med å realisere boligdrømmen, sier hun.

Få oversikt over ledige boliger i Jensvolldalen her.

Derfor trives hun i Jensvolldalen

Det femte byggetrinnet i Jensvolldalen består av 87 leiligheter på mellom 27 og 61 kvadratmeter, med svært arealeffektive planløsninger.

Hva får man hvis man kjøper bolig i Jensvolldalen?

– Jeg har bolig der selv, og trives veldig godt med å ha det. Man har naturen rundt seg, samtidig som man har det privilegiet at man er nært byen. Det er viktig i en slik by. At man er tilstrekkelig nært det byen har å tilby. Jeg har utelukkende positive tilbakemeldinger på å bo i Jensvolldalen, forklarer hun.

Ingrid Kolstad - Deleie Jensvolldalen Eiendom
Ingrid Kolstad har leilighet selv i Jensvolldalen.

Vi i Jensvoll Eiendom har et samarbeid med de dyktige finansrådgiverne i Gildeskål Sparebank som vil være med å bistå med finansiering. Våre salgsansvarlige har også lang erfaring med å realisere boligdrømmer.

Salgsoppgave.

Meld din interesse for å få tilsendt nyttig informasjon og salgsoppgave.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Daniel Thomassen - TK Eiendom

DANIEL THOMASSEN

Eiendomssjef

E: daniel@tkeiendom.no
T: +47 473 25 586

Kristoffer Hilmarsen

Rådgiver og eiendomssjef

E: kristoffer@tkeiendom.no
T: +47 454 78 690

by magy